Промоција само за вас!!!

Пакетот вклучува: Дигитален видео рекордер: HCVR 4104-S3; Dome камери: 2 x HDW1000RP-S3; Bullet камери: 2 x HFW1000RP-S3 и напојување за камерите: 12V5A

 

Дискот не е вклучен во цената и се наплаќа посебно спрема големината!!! 

cctvmk  alarmimk  ppmk 
domofonijamk  videofonijamk  accesscontrol 
cctvmk  alarmimk  ppmk 
domofonijamk  videofonijamk  accesscontrol 

За Dahua Security

Максипринт Компјутери ЛТД е авторизиран дистрибутер на кинескиот производител Dahua Security. Dahua е еден од најдобрите производители од Кина за Видео Надзор, Аларми, Контрола на пристап и Домофонија и Видеофонија. Нивните производи се со одличен квалитет, лесни за монтажа и доверливи.

Повеќе за Dahua Security

Максипринт Компјутери ЛТД е авторизиран дистрибутер на кинескиот производител Dahua Security. Dahua е еден од најдобрите производители од Кина за Видео Надзор, Аларми, Контрола на пристап и Домофонија и Видеофонија. Нивните производи се со одличен квалитет, лесни за монтажа и доверливи. 

За Максипринт

Максипринт Компјутери ЛТД е лиценцирана фирма за вршење работи во област на Техничкото Обезбедување. Вршиме монтажа на опрема за видео надзор, алармни системи, домофонија, видеофонија, контрола на пристап и системи за евиденција на работно време. Максипринт исто така врши сервис и одржување на споменетата опрема. Лиценцирана компанија од ДИРЕКЦИЈА ЗА ЗАШТИТА И СПАСУВАЊЕ за монтажа и одржување на опрема за Противпожарни системи.

Контакт

Адреса: Булевар Туристичка 4

Телефон: +38946262500

Е-Пошта: prodazba@maksiprint.com.mk

 

©2017 Максипринт Компјутери ЛТД. Сите права се задржани.

Пребарување